Zuhatag Játékok

Ingyenesen játszható online zuhatag játékok blog oldala, ahol a legjobb párosítós, hármasítós játékokat gyűjtöttük össze. Ha szereted a tegyél egymás mellé három egyforma típusú figurát, akkor ez az oldal pont neked való!

Hupikék törpikés zuhatagos játék

2014.02.18. 02:24 - logikai-jatekok

Címkék: online játékok játékok gyerekeknek logikai játékok ingyenes játékok zuhatag játékok hármasítós játékok

Hupikék törpikék zuhatag játék

Egy kedves zuhatagjátékot szeretnénk most megismertetni itt a blog olvasóival, egy olyat, amely által akár a gyerekek is megszerethetik a zuhatag játékokat, hiszen itt is ugyanaz a feladat, mint a korábban ajánlott játékokban megszokhattuk, azzal a különbséggel, hogy a környezet "smurfös" azaz a Hupikék Törpikék szereplői veszik körül.

hupikektorpikes_zuhatag_jatek.png

Hármasítós zuhatag játék

2012.04.29. 11:35 - zuhatagjatekok

Címkék: játék játékok logikai játékok zuhatag játékok cserélgetős játékok hármasítós játékok

Tri Jewelled

Klasszikus ingyenes zuhatag játék, amelyben feladatod az ilyen játékokban már megszokott: tegyél egymás mellé három egyforma elemet a játékban:

Tri Jewelled

Zuhatagos Játék

2012.04.27. 09:24 - zuhatagjatekok

Címkék: logikai játékok ingyenes játékok zuhatag játékok párosítós játékok

Faerie Alchemy

Nem a szokványos zuhatag játék, mivel három egyforma elem eltűnése után egy újabb típusú elem jön létre, amelyet szintén el kell tüntetned két ugyanolyan típusú figurával. Balra találhatók a következő elemek, felül pedig meg tudod forgatni őket.

Faerie Alchemy

Farmos zuhatagos játék

2012.04.26. 21:07 - zuhatagjatekok

Címkék: játékok online játékok logikai játékok farmos játékok zuhatag játékok hármasítós játékok

Farm of Dreams

Érdekes farmos témájú zuhatag játék amely a klasszikus szabályok szerint játszható: cserélgesd a zöldségeket és gyümölcsöket, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön. ha elég ügyes vagy akkor gyorsan végzel az egyes pályákkal és fejlesztheted a saját farmodat. Persze ha a valódi farmos játékokat szereted, akkor érdemes elnézned más oldalakra is, ahol fejlesztős, állatnevelős, betakarítós és üzletfejlesztős stratégiai farmjátékokat is találsz. Amennyiben elképzelésed sincs hol találsz ilyen farmos játékokat, akkor érdemes visszatérned erre az oldalra, ahol egyre több ilyet fogunk ajánlani. Szándékunk szerint ugyanis ez lesz a következő játékkategória, amellyel ezt a blogot bővíteni fogjuk. Már csak emiatt is érdemes visszanézni erre az oldalra de addig is mentsd el a kedvenceid közé!

Farm of Dreams

Egyiptomi zuhatag játék

2012.03.24. 23:29 - logikai-jatekok

Címkék: játékok online játékok logikai játékok puzzle játékok zuhatag játékok cserélgetős játékok

Treasure Pyramid

 

Egyiptomi figurákkal (hieroglifákkal) játszható ingyenes online zuhatag játék, amelyben szokás szerint vízszintesen vagy függőlegesen kell úgy elmozgatnod a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön, így eltüntetve ezeket a tábláról:

Treasure Pyramid