Zuhatag Játékok

Ingyenesen játszható online zuhatag játékok blog oldala, ahol a legjobb párosítós, hármasítós játékokat gyűjtöttük össze. Ha szereted a tegyél egymás mellé három egyforma típusú figurát, akkor ez az oldal pont neked való!

Farmos zuhatagos játék

2012.04.26. 21:07 - zuhatagjatekok

Címkék: játékok online játékok logikai játékok farmos játékok zuhatag játékok hármasítós játékok

Farm of Dreams

Érdekes farmos témájú zuhatag játék amely a klasszikus szabályok szerint játszható: cserélgesd a zöldségeket és gyümölcsöket, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön. ha elég ügyes vagy akkor gyorsan végzel az egyes pályákkal és fejlesztheted a saját farmodat. Persze ha a valódi farmos játékokat szereted, akkor érdemes elnézned más oldalakra is, ahol fejlesztős, állatnevelős, betakarítós és üzletfejlesztős stratégiai farmjátékokat is találsz. Amennyiben elképzelésed sincs hol találsz ilyen farmos játékokat, akkor érdemes visszatérned erre az oldalra, ahol egyre több ilyet fogunk ajánlani. Szándékunk szerint ugyanis ez lesz a következő játékkategória, amellyel ezt a blogot bővíteni fogjuk. Már csak emiatt is érdemes visszanézni erre az oldalra de addig is mentsd el a kedvenceid közé!

Farm of Dreams

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhatag-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr824475438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása